Talkoolaisille

Haluatko hakea talkoolaiseksi Pakanallisille syysmessuille?

Talkoolaisena saat:

  • Mahdollisuuden kurkistaa tapahtumien kulisseihin
  • Ilmaisen sisäänpääsyn messuille
  • Messujen aikana talkoolaisten omat taukotilat ruokailuineen
  • Talkoolaisille on oma WhatsApp -ryhmä tai vastaava
  • Messujen työpaidan
  • Tarvittaessa ryhmämajoituksen
  • Voimme kirjoittaa sinulle todistuksen talkoilusta esim koulua tmv varten
  • Hulvattoman supermahtavan porukan ympärillesi!

Täytä hakulomake ja pääset mukaan vuoden maagisimpaan tapahtumaan!

Talkoolaisille löytyy työtehtäviä ainakin seuraavista hommista:

Somistetiimi

Somistetiimillä on tekemistä varsinkin ennen messuja! Tiimin vastuulla on ideoida somisteita eri puolille messuja. Somistetalkoita on useita ennen messuja eri paikoissa. Pääset todellakin näkemään käden jäljen ja ideoimaan millaiseksi messut tänä vuonna muodostuu. 

Somistetiimin tärkein päivä on perjantai 6.10, kun pääsemme laittamaan Hotelli Rantapuiston kuntoon. Tässä näet todellakin aitiopaikalta, kuinka messujen yleisilme rakentuu ja pääset myös itse siihen vaikuttamaan. 

Yhtään ei haittaa, jos kädessäsi pysyy porakone, niittipyssy, maalipensseli tai olet hyvää pataa ompelukoneen kanssa.

Logistiikkatiimi

Logistiikkatiimi huolehtii siitä, että kaikki tavarat (somisteet, kalusteet, jopa ihmiset) on oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Iso apu on, jos sinulla on ajokortti ja jopa auto käytössäsi. Myös logistiikkatiimin tärkein päivä on perjantai 6.10, mutta myös purussa sunnuntai-iltana 8.10 logistiikkatiimin apu on korvaamatonta. 

Sekä somistetiimiläiset että logistiikkatiimiläiset voi halutessaan nauttia rauhassa messujen ajan messuhulinasta tai hypätä muihin tehtäviin. 

Lipunmyynti

Oletko asiakaspalveluhenkinen, huolellinen ja sytyt kiireestä? Lipunmyynti ja siihen liittyvät lipuntarkastus ja rannekkeenvaihto kaipaavat juuri sinun työpanostasi. Olet tärkeässä roolissa ottamassa asiakkaita vastaan. Mitä enemmän porukkaa saamme oville, sitä sujuvampia on tauot ja sitä enemmän kaikki ehtivät myös nauttia messuista.

Tekniikkatiimi

Tänä vuonna ohjelmaa tapahtuu kolmessa eri paikassa: auditoriossa, Kallolavalla ja Kellariravintolassa. Kaikkiin näihin tarvitsemme ihmisiä, jotka ymmärtävät valo-  ja äänimaailmasta edes jonkin verran. Kaikki koulutetaan tehtäviin. 

Ensiapu

Olet valmiudessa, jos jotain tapahtuu, mutta toivomme, ettei koko viikonloppuna tarvitse tehdä mitään. Voit tehdä myös muita tehtäviä tai nauttia vaan messuista, kunhan tarvittaessa sinut saa kiinni hetkessä. Myös hotellin henkilökunta on koulutettu ensiapua varten.

Messutoimisto

Messutoimistossa tarvitaan asiakaspalvelu- ja kielitaitoisia henkilöitä. Osaat neuvoa ennen messuja myyjiä oikeille paikoille ja messujen aikana neuvoa asiakkaita. Messutoimisto on päälipunmyynnin vieressä, josta saatat saada hankalia asioita selvitettäväksi. Messutoimistossa pitää tietää vähän kaikesta kaikkea, mutta päävastuussa on silti messujen oma tuottaja. Osaat käyttää tietokonetta, tulostinta ja saat nopeasti aikaan vaikkapa opastekyltin tai kopioita myyjille.

Tilavastaavat eri paikoissa

Tarvitsemme erilaisia henkilöitä mm. työpajatilaan, Kellariravintolaan, Kallolavalle ja Auditorioon. Tilavastaavan tehtävä on huolehtia, että seuraava esiintyjä on paikalla ajoissa, hänelle on oikea rekvisiitta valmiina ja mahdollisesti siirrellä tuoleja yms kalusteita oikeille paikoille. Pääset samalla seuraamaan ohjelmaa paraatipaikalta.

Ruokahuolto

Ruokavastaava huolehtii talkootilassa siitä, että siellä on ruuat valmiina, kahvit keitettynä ja muutenkin paikat pysyy siistinä. Ruoka-aikojen ulkopuolella ehtii myös tutustua messuihin.

Viestintä, some, kuvaus

Tarvitsemme jo ennen messuja, mutta ehdottomasti messujen aikana sekä video- että valokuvaajia taltioimaan messuja. Joko samat tai eri henkilöitä somettamaan meidän eri somekanaviin ja mahdollisesti jopa kotisivuille. 

Tämä on aitiopaikka nähdä kaikki messuhulina, koska sinun kuuluukin mahdollisimman paljon kierrellä taltioimassa sekä ohjelmaa että yleistä messuilua. 

 

Scroll to Top