Työpajat

Työpajat pidetään lähes sataneliöisessä kokoustila Mainingissa Hotelli Rantapuiston pohjakerroksessa Kellariravintolan vieressä. Maininkiin pääsee kulkemaan myös hissillä.
Työpajoihin ei voi ilmoittautua ennakkoon, joten varmista paikkasi olemalla ajoissa paikalla. Huomioithan, että suurin osa työpajoista on maksullisia ja työpajan vetäjä määrittelee, kuinka monta henkilöä työpajaan mahtuu.

la 22.10

11.30-12.30 Haluatko oppia kommunikoimaan henkimaailman kanssa? Mili Kemppi Henkivälittäjä 30€

12.45-13.45 Tea tasting, Inna Tölli Teehuone Tsaikka

14.00-15.00 Kuinka suojautua muiden energioilta? Noora Korppi 10€

15.15-16.15 Musta jooga, Meri Mort 15€

16.30-17.30 Elementeistä voimaa! Seremoniallinen työpaja,  Merel Ahtinen Lehto ry 5€

17.45-19.45 Kalevalarunoustyöpaja, Juha Jyrkäs 10€

su 23.10

11.30-12.30 Pikkunoitien syyskoulu, Iina Lappalainen

12.45-13.45 Valgieloitsun Heidi ohjaa Uudenkuun Noitakeittiössä kylpysuolan tekoa 10€

14.00-15.00 Menneen elämän rumpumeditaatio Marjo Inari 15€

15.15-16.30   Metsässä raikaa! -kutsuhuuto (kulning) Sini Koskelainen 30€

******************************************************************

Haluatko oppia kommunikoimaan henkimaailman kanssa? 

Työpajan pitää Henkivälittäjä Mili  lauantaina 11.30-12.30 ja se maksaa 30€

Tunnetko kutsun avata itsesi henkisesti uudelle? Jos koet näin, olet tullut oikeaan paikkaan!

Jos haluat oppia saamaan aina halutessasi yhteyden eteenpäin siirtyneisiin rakkaisiisi, jos olet kokenut henkisen heräämisen tai kokemuksen, olet alkanut tuntea sisälläsi kutsun tulla meedioksi tai sinulla on jo olemassa oleva yhteys henkisiin ilmiöihin, jota haluat vahvistaa, ymmärtää paremmin ja oppia hallitsemaan, meediotyöpaja on sinua varten.

“Pystynkö olemaan yhteydessä eteenpäin siirtyneisiin läheisiini halutessani, milloin ja missä haluan?”

“Voinko minusta tulla meedio ja voinko työllistyä sellaisena, kuten sinä?”

Nämä ovat yleisimpiä kysymyksiä, joita saan asiakkailtani luennan jälkeen. Olen nyt vastannut niihin suunnittelemalla kattavan työpajan, jossa opit kuinka tulla henkivälittäjäksi – ja halutessasi tehdä siitä kokoaikaisen ammattisi!

Tea tasting 

Tea tastingissa tutustumme teen kiehtovaan maailmaan ja maistelemme useita erilaisia teelaatuja. Asiantuntevan ja innostavan opastuksen ansiosta löydät juuri Sinulle maistuvat teelaadut ja mutkattoman tavan hauduttaa teetä myös kotioloissa.

Vetäjänä Teehuone Tsaikan yrittäjä Inna Tölli.

Tämä työpaja on maksuton

https://teehuonetsaikka.fi/

https://www.facebook.com/teehuonetsaikka

https://www.instagram.com/teehuonetsaikka/

Kuinka suojautua muiden energioilta?

Herkkyys aistia muiden energioita ja tunteita on melkoinen lahja. Välillä se taas tuntuu vitsaukselta, kun muiden energiat tarttuvat omaan kenttään eivätkä ota lähteäkseen. Silloin voi kokea outoa ärtymystä, ahdistusta tai jopa uupua pahemman kerran. Sellaista sattuu helposti isoissa ihmisjoukoissa ja sosiaalisesti aktiivisina päivinä – kuten messuilla ja festareilla.

Tässä työpajassa opit tunnistamaan ne hetket, joissa oma itse alkaa hukkua muiden energioihin. Saamme ajatuksia siitä, miten muiden energioilta voi suojautua. Lisäksi harjoittelemme tärkeää temppua, jonka taitajan oma energia ei valu loppuun muiden seurassa. Pääpaino on kehoyhteyden ja tietoisuuden kautta oman voiman vahvistamisessa.

Kouluttajana toimii tunne- ja tietoisuusvalmentaja sekä loitsulaulaja Noora Korppi. Työpajan hinta on 10€ ja se pidetään lauantaina klo 14-15.

Musta jooga & Meri Mort – METSÄNPEITTO

Työpaja pidetään lauantaina 15.15-16.15. Osallistumismaksu 15€ maksu käteisellä tai Mobilepaylla

Astu metsään joogamatollasi, liiku läpi talveen uinuvan maaston ja lopuksi lepää syvästi varjojen mailla. Metsänpeitto peittelee kulkijan ylösalaiseen, liminaaliin hämäräänsä. Luvassa helppoa avaavaa, soljuvaa liikettä, hengitysharjoituksia, syvärentoutumista ja suopursun tuoksuista hämymusiikkia.

Olitpa sitten gootti, hevari, rokkari, punkkari, okkultisti tai muuten vain kiinnostunut elämän tummemmasta puolesta. Musta jooga -harjoitus on vaihtoehto joogalle usein niin tyypilliselle ”shiny happy people” -meiningille. Harjoitus antaa mahdollisuuden tutkiskella omaa hengitystä ja olemisen tapoja tumman, tunnelmallisen ja särmikkään taustamusiikin tahtiin. Musta jooga -harjoitus sopii aina aloittelijoille. Fokus ei ole solmuun vääntäytymisessä vaan tunnelmassa ja tarinoissa, playlistin siivittämänä.

Laita päällesi jotain, jossa voit liikkua helposti. Ota mukaan joogamattosi + vesipullo. Harjoitus ei ole hikinen, eli voit jatkaa festarointia rentoutuneena. 

Ohjaaja Meri Mort tunnetaan kuun rakastajana, luovana ohjaajana, jonka tunneilla on lempeää voimaa ja villiä vapautta. Hän toi Suomeen Mustan joogan, sekä ohjaa monipuolisia workshoppeja, joogaopettajakoulutuksia ja retriittejä. Merin uusimmat luomukset ovat Varjojen voima -kirja  ja Lumoava tyttö -tehtäväkirja.

Elementeistä voimaa! Seremoniallinen työpaja lauantaina 16.30-17.30

Ohjaaja: folkloristi (FM), ympäristötoiminnanohjaaja, suomalaisen luontoviisauden opettaja Merel Ahtinen

Merel on elementalisti ja vihreä noita, syvillä suomalaisilla, shamanistisilla juurilla. Hän on ollut Lehto ry.n aktiivi yhdistyksen perustamisesta asti ja järjestänyt tapahtumia, juhlistuksia, seremonioita ja rumpupiirejä useiden vuosien ajan. Merelin maagisen harjoittamisen keskiössä on luontoyhteyden vahvistaminen, varjotyöskentely sekä queer-mystiikka.

Elementit; Maa, Vesi, Tuli, Ilma ja Henki, ovat kaikessa läsnä olevia elämän rakennusaineita, joiden voima puhuttelee syvällisellä tasolla. Moni tuntee jonkin elementin erityisesti omakseen, kun taas johonkin toiseen elementtiin saattaa liittyä vielä selvittämättömiä jännitteitä. Elementit ovat yksi merkityksellinen maagisen maailmankuvan osa ja magian työväline, jolla on monia ulottuvuuksia.

Seremoniallisessa työpajassa syvennymme elementtien äärelle ja ammennamme niistä juuri sitä voimaa, mitä tällä hetkellä elämäämme kaipaamme.

Työpajan hinta (materiaalimaksu) on 5 euroa. Jokainen osallistuja saa työpajan vetäjältä lipukkeen, jolla saanoutaa Lehto ry:n pisteestä vapaavalintaisen elementtiaiheisen Seita-lehden numeron (Maa, Ilma, Tuli tai Vesi).

http://www.lehto-ry.org/

https://www.facebook.com/Lehtory

https://www.instagram.com/lehtory/

Juha Jyrkäs: Kalevalarunoustyöpaja

Kalevalamitta, eli nelipolvitrokee on suomen kielelle ominainen runomitta. Monella on siitä kaavamainen ja kangistunut kuva, mutta tässä työpajassa heitetään ne mielikuvat jontkaan! Sillä kalevalamittainen runous taipuu myös mm. metallimusiikin sanoituksiksi ja vaikka lehtien lööpeiksi!

Työpajassa tarvitset kynää ja paperia. Pajan aikana kirjoitetaan kalevalamittainen runo. Ensin käydään läpi runomitan perussäännöt, sitten ryhdytään töihin. Lopuksi tarkistetaan vielä mitan oikeellisuus. 

Työpajan hinta on 10€ ja se pidetään lauantaina 17.45-19.45.

Kuva: Levi Vepsä/Helsingin Sanomat

Valgieloitsun Heidi ohjaa Uudenkuun Noitakeittiössä kylpysuolan tekoa sunnuntaina 23.10. klo 12.45-13.45 hinta 10€

Uusikuu on pysähtymisen aikaa ja ensin pajassa pysähdytäänkin kuuntelemaan äänimaljaa/rumpua ja tietenkin kuunnellaan omaa sielun ääntämme. Sen jälkeen voit valita yrttejä, kukkia, eteerisiä öljyjä kylpysuolaasi. Mikä antaa voimaa? Mikä suojaa?

Mikä vaan tuoksuu niin ihanalle! Voit nyt päättää itse.

Olen kirjoittanut sinulle loitsuja! Mutta voit myös itse kirjoittaa toiveesi universumille!

Tervetuloa!

Menneen elämän rumpumeditaatio

Työpaja maksaa 15€ ja se pidetään sunnuntaina 14.00-15.00

Tässä työpajassa pääset työskentelemään oman alitajuntasi kanssa, yhdessä rummun ikiaikaisen sykkeen ja ohjatun meditaation avulla. Pääset vaipumaan theta aaltopituudelle, turvallisessa tilassa ja ohjauksessa. Meditaation aikana patoutuneet tunnelukot voivat alkaa avautumaan ja voit saada yhteyden kadoksissa olleeseen osaan itsessäsi. Marjo kiertää salissa rummun kanssa ja käy jokaisen osallistujan luona rummun kanssa. Rumpu voi herätellä solutasolla muistojasi menneistä elämistä ja ohjattu meditaatio vie sinut turvallisesti pidemmälle. Syvärentouttavan rumpumeditaation aikana lataudut myös energeettisesti ja työpajan jälkeen on ihana jatkaa messuhumussa.

Marjo on moderni shamaani ja oman elämänsä keijukainen. Hän on opiskellut yli 15 vuoden ajan sydämestä käsin parantamista muunmuuassa shamaanien opastuksella, sekä mielen että energioiden kautta useiden eri menetelmien kuten, reiki, hypnoterapia ja NLP avulla. Marjo on myös sertifioitu energiahoitaja. 

@marjo_inari @healing_with_puravida

Lämpimästi tervetuloa!

Metsässä raikaa! -kutsuhuuto (kulning) työpaja

Osallistumismaksu: 30€ käteisellä, kokoontuminen työpajatila Mainingissa, josta siirrytään ulos metsään, mikäli ei sada.

Alkusysäys maagiseen skandinavialaiseen Kulning-laumankutsuntaan, jossa yhdistyy kokonaisvaltainen äänenkäyttö ja sisäinen villinainen, mitä sukupuolta sitten oletkaan!

Kulning on keskiajalle jäljitetty paimentolaiskulttuurista juurensa juontava naisten kutsuhuutoperinne, joka on toiminut kommunikaatiovälineenä karjan ja paimenten välillä. Perinteestä on nykypäivänä kehkeytynyt myös uniikki taiteenlaji improvisaatioineen. Oppinsa tähän perinteeseen työpajan ohjaaja Sini Koskelainen on saanut mm. ruotsalaiselta kansanmuusikko-säveltäjältä Eva Runelta. Hän on juurevaan ja elokuvalliseen a cappellaan erikoistunut laulaja/säveltäjä/laulukouluttaja joka työskentelee mm. EMMA-palkitussa Tuuletar-yhtyeessä. 

Tervetuloa oman voimasi juurille!

Kesto 75 min, työpaja alkaa sunnuntaina 15.15.

www.facebook.com/SiniKoskelainenOFFICIAL

www.instagram.com/sini.koskelainen

www.sinikoskelainen.com