Elämyshuoneet Viima ja Tuuli

Viima ja Tuuli sijaitsevat suoraan hotellin vastaanotosta lasikäytävää pitkin rantaa kohti hotellisiipeen. Viima 1.kerroksessa, Tuuli 2. kerroksessa. Suorin reitti sisältää muutamat rappuset. Mikäli tarvitset esteettömän reitin, messutoimisto auttaa!

Viimasta löydät Ulottuvuusmatkat ja Todellisuuspakolaiset

Tuuli on Chrysaliksen temppelin päämaja

Ulottuvuusmatkat ja Todellisuuspakolaiset

Ulottuvuusmatkat

Ulottuvuusmatkat tarjoavat matkoja paikkoihin, joihin mikään muu matkatoimisto ei sinua vie! Metsä täynnä menninkäisiä ja magiaa, galaksien halki avaruuslaivan kapteenina, loitsimisen oppitunti taikakoulun oppilaana tai säteilevä joutomaa täynnä menneen maailman tunnelmaa.

Ulottuvuusmatkat on uniikki yritys, joka tarjoaa yksilöllisesti räätälöityjä moniaistillisia elämyksiä ja seikkailuja ihmisille, haltioille, kyborgeille, yksisarvisille ja kaikille siltä väliltä.

Seikkailuissamme sinä olet tarinan pääosassa!

Pakanallisiin syysmessuihin Ulottuvuusmatkat tuovat mukanaan tietoa mystisestä shamanistisesta maailmankuvasta. Ulottuvuusoppaat Mira ja Jutta toimittavat hotelli Rantapuistoon myös terveisiä suomalaisesta Haltin taikakoulusta mm. luennon, oppitunnin sekä taikasauvatyöpajan muodossa. 

Ulottuvuusmatkat Oy on kahden nuoren nörtin omistama yritys, joka sijaitsee Hämeenlinnassa. Yritys tuottaa elämys- ja virkistystoimintaa kaikenikäisille eri puolille Suomea. Molemmat ovat koulutukseltaan ohjaustoiminnan artenomeja (AMK) ja kummallakin on rautainen kokemus tapahtumien järjestämisestä sekä ryhmien ohjaamisesta.

Nettisivut: www.ulottuvuusmatkat.com

Instagram: instagram.com/ulottuvuusmatkat

Facebook: facebook.com/ulottuvuusmatkat

TikTok: https://www.tiktok.com/@ulottuvuusmatkat

Nahkaranneke -työpaja NON-STOP:

La 22.10. klo 12:00-15:00, Viima-huone

Su 23.10. klo 11:15-13:15, Viima-huone

Työpajassa voit valmistaa itsellesi muistoksi nahkaisen rannekkeen jonka saat koristella vapaasti. Ideoita ja neuvoja antamassa on nahkatyön ammattilainen. Kuvissa muutama esimerkki mitä voi tehdä ja rajana vain mielikuvitus! Työpaja toimii non-stoppina, eli tule kun itsellesi sopii työpajan aikataulujen mukaan. Materiaalimaksu 10€ (käteinen tai MobilePay).

Työpajan vetäjänä Niko Räsänen.

Viima sijaitsee suoraan hotellin vastaanotosta lasikäytävää pitkin rantaa kohti hotellisiipeen.

In the workshop you can craft yourself a wristband out of leather and decorate it as you wish. There’s a professional leathersmith present to give some ideas and advice. The pictures are for inspiration, your imagination is the limit! The workshop works non-stop, so come when it suits you according to the workshop schedule. There will be a 10€ materials fee (cash or MobilePay).

The instructor of the workshop is Niko Räsänen.

Viima is located directly from the hotel reception along the glass corridor to the hotel wing.

IG: @nahkasika 

Fake handpoke-tattoo -työpaja NON-STOP:

La 22.10. klo 15:30-18:30, Viima-huone
Haluaisitko pakanallishenkisen tatuoinnin, mutta et haluaisi sitoutua kuvaan loppuelämäksesi? Ei huolta, sillä Ulottuvuusmatkojen Fake handpoke -tattoo -työpajassa voit tulla tekemään handpoke-tekniikalla itsellesi tatuoinnin, joka kestää iholla 1-3 päivää! Tatuointi tehdään ihon pintaan alkoholipohjaisella musteella. Työväline on tylppä, eikä läpäise ihoa, vaan muistuttaa enemmän sivellintä. Tatuoinnin kuvan saat itse suunnitella, kuten myös tehdä. Pajassa myös valmiita ja helpohkoja kuva-ideoita pakanahengessä. Viivy pajassa vain hetki tai oleskele pidempään ja taiteile itsellesi illan bileisiin tai muihin menoihin cooleimmat tatuoinnit! Pajan materiaalimaksu on 10€ (kortti- tai käteismaksu).

FB + IG: @ulottuvuusmatkat

Taikasauvatyöpaja:

Su 23.10. klo 13:45-15:45, Viima-huone

Taikasauvapajassa voit poiketa tekemään oman taikasauvan! Paja toimii non-stoppina, joten tule silloin kun sinulle sopii työpajan aikataulujen mukaan. Yhden sauvan tekoon menee 15-40 min riippuen tekniikasta. Pohjana käytetään suomalaista puuta ja koristeluihin löytyy luonnonmateriaalien lisäksi mm. kuumaliimaa, helmiä, nahkaa sekä maalia. Mahdollisuus kruunata taikasauva myös haluamallasi pienellä kristallilla! Pajan materiaalimaksu on 10€ (kortti- tai käteismaksu) ja siihen sisältyy kaikki tarvikkeet yksilöllisen taikasauvan tekemiseen. Taikasauvapajaa ohjaavat Ulottuvuusmatkojen Jutta Koskinen ja Mira Suovanen, joilla on vuosien kokemus taikasauvojen valmistamisesta.

Taikasauvapaja on tarkoitettu kaiken ikäisille, mutta nuorempien kanssa suositellaan aikuisen apua (avustava hlö ilmaiseksi).

Su 23.10 klo 16:00-17:00

Haltin taikakoulun oppitunti: Pimeyden voimien torjunta:

Tule kokemaan aito Haltin taikakoulun oppitunti! Ulottuvuusmatkat tuovat Pakanallisille syysmessuille Haltin taikakoulun oppitunnin, johon voivat osallistua kaiken ikäiset oppilaat. Vuorossa on Pimeyden voimien torjunnan oppitunti ja Professori Kivimäki kertoo oppilaille suojaavista symboleista Suomessa ja muualla maailmassa. Oppituntiin sisältyy teoriaa, sekä käytännön tekemistä askartelun parissa, josta saa mukavan muiston mukaansa kotiin. Oppitunnille mahtuu rajallinen määrä oppilaita. Oppitunnin materiaalimaksu on 15€/oppilas (kortti- tai käteismaksu).

Chrysaliksen temppeli

Astu toiseen todellisuuteen! Chrysaliksen Temppeli @templeofchrysalis toivottaa sinut tervetulleeksi vieraakseen elämyshuoneeseensa. Huoneessa voit hetken hengähtää taianomaisessa ympäristössä, nauttia aistielämyksistä kuten tuoksubaarista, kokeilla virtuaalitodellisuutta tai kysyä Temppelin toiminnasta. Huoneesta voit käydä myös noutamassa Chrysaliksen Temppeli: Todellisuusmuokkaajan Opas -kirjan, johon saat halutessasi teoksen kirjoittajan, Luminary Blackthornin @blackthorn.witch nimikirjoituksen. Nopeimmille kirjan hankkijoille on luvassa pieni lahja.

* Pysy valppaana, sillä paikkoja joihinkin pienohjelmiin on rajatusti!

* Huomioithan, että huoneessa käytetään erikoisvalaistusta ja visuaalisia efektejä, kuten optisia illuusioita.

Chrysaliksen Temppeli on ajatusjärjestelmä, elämänfilosofia ja siihen perustuva teknomaaginen yhteisö, joka pyrkii eri todellisuuksia ymmärtämällä ja muokkaamalla ihanneminän löytämiseen sekä kokemusrikkaaseen elämään. Tärkeä osa Chrysaliksen Temppelin ajatusmaailmaa on tutkia todellisuuden konseptia ja kuinka todellisuutta voi muokata. Todellisuusmuokkaus on sekoitus futuristista teknomagiaa ja toisaalta vanhoja perinteitä, ja juuri tämä uuden ja vanhan maaginen kohtaaminen tehdään näkyväksi messujen elämyshuoneessa. Tervetuloa!

https://www.facebook.com/TempleofChrysalis

https://www.instagram.com/templeofchrysalis

https://www.tiktok.com/@templeofchrysalis