UKK

Eli usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Rantapuisto esteetön?

Valitettavasti Rantapuiston retroluonteen vuoksi hotelli ei ole täysin esteetön. Toisen kerroksen Kallio ja Kivi ovat paikkoja, mihin ei pääse lainkaan pyörätuolilla. Mikäli kuljet esim. kepeillä ja sinulla on avustaja, pääset kyllä leveitä rappuja pitkin todennäköisesti myös tähän kerrokseen. Takasiipeen joutuu pyörätuolilla kiertämään ulkokautta ja siihen saa apua ja neuvot messutoimistosta. Yliseen joutuu pyörätuolilla kulkemaan kirjaimellisesti keittiön kautta. Tähänkin saa avun messutoimistosta. Kaikki muut tilat on tavoitettavissa myös pyörätuolilla.

Pyörätuolilla liikkuvat pääsevät ilmaiseksi messuille, johtuen tuosta, että toisen kerroksen tiloihin ei pääse. Aliseen ja Yliseen hekin tarvitsevat tapahtuman oman pääsylipun. Avustaja pääsee ilmaiseksi mukaan.

Onko tiloissa lastenhoitohuonetta?

Rantapuistossa pääset vaihtamaan vaipan invavessassa, joka sijaitsee messutoimiston ja respan läheisyydessä

Onko messuilla narikkaa tai matkatavarasäilytystä?

Valvomaton ja ilmainen narikka löytyy auditorion päästä. Mikäli sinulla on esim. matkalaukku mukana, käänny respan puoleen, heillä on lukollinen matkatavarasäilytys.

Voiko alle 16 vuotias tulla ilman vanhempia messuille?

Alle 16 vuotiaat voi tutustua messuihin myös itsenäisesti. 16 vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät messuille ilmaiseksi. Lipunmyynnissä on jollain tavalla todistettava pyydettäessä ikänsä. Tänä vuonna messuille mahtuu, joten ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua.

Rannekkeiden vaihto

Tänäkin vuonna pihalla on teltta, jossa voi lauantaina tuntia ennen messuja eli klo 10 lähtien tulla vaihtamaan ennakkoon ostettu lippu rannekkeeksi. Mikäli sinulla on esim Ylisen tai Alisen lippu, voit lunastaa myös ne samalla. Sisään messuille pääsee kuitenkin vasta klo 11 eteenpäin. Vip-asiakkaat ja valmiilla rannekkeella kulku oikeanpuoleisista ovista. Teltassa on rannekkeenvaihtoa siihen asti, kun alkuruuhka on ohi. Lipunmyynnissä voi sekä ostaa pääsylipun, että vaihtaa ennakkoon ostetun lipun rannekkeeseen. Liput ovelta on 15€ ja maksuksi käy vain kortti tai käteinen. Tiketin lipunmyynti loppuu lauantaina kun messut aukeavat ja siihen asti sieltä voi ostaa lippuja edullisemmin ja myös kulttuuriseteleillä.