UKK

Eli usein kysyttyjä kysymyksiä

Onko Rantapuisto esteetön?

Valitettavasti Rantapuiston retroluonteen vuoksi hotelli ei ole täysin esteetön. Toisen kerroksen Kallio ja Kivi ovat paikkoja, mihin ei pääse lainkaan pyörätuolilla. Mikäli kuljet esim. kepeillä ja sinulla on avustaja, pääset kyllä leveitä rappuja pitkin todennäköisesti myös tähän kerrokseen. Takasiipeen joutuu pyörätuolilla kiertämään ulkokautta ja siihen saa apua ja neuvot messutoimistosta. Ravintola Furu on messujen ajan yläkerran juhlatilassa ja sinne joutuu pyörätuolilla kulkemaan kirjaimellisesti keittiön kautta. Tähänkin saa avun messutoimistosta tai hotellin henkilökunnalta. Kaikki muut tilat on tavoitettavissa myös pyörätuolilla.

Pyörätuolilla liikkuvat pääsevät ilmaiseksi messuille, johtuen tuosta, että toisen kerroksen tiloihin ei pääse. Avustaja pääsee ilmaiseksi mukaan. Mahdollisiin lisämaksullisiin työpajoihin ymv hekin joutuvat hankkimaan lipun.

Onko tiloissa lastenhoitohuonetta?

Rantapuistossa pääset vaihtamaan vaipan invavessassa, joka sijaitsee messutoimiston ja respan läheisyydessä

Onko messuilla narikkaa, matkatavarasäilytystä, tai löytötavarapalvelua?

Yleisön pyynnöstä tänä vuonna messuilla on maksullinen valvottu narikka auditorion puoleisen sisäänkäynnin läheisyydessä. Valvomattomia takkinaulakoita löytyy jonkun verran ympäri hotellia.

Vaatesäilytykseen voi jättää ylimääräiset takit ja kassit talteen, narikassa voit käydä myös messujen aikana. Narikkamaksu on 3 euroa ja käynti narikalla 1 euron. Narikan voi maksaa käteisellä, tai Mobilepaylla, sekä yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla.

Narikkaan jätetyt tavarat saat takaisin ainoastaan narikkalappua vastaan, joten pidäthän hyvää huolta lapustasi. Järjestäjä ei ole vastuussa narikkalapun katoamisesta tai siitä aiheutuvista seurauksista. Emme vastaa arvoesineistä, joten ethän jätä arvokasta omaisuutta vaatesäilytykseen vaan pidä sellaiset mieluummin omassa hallussasi.

Pakanallisten syysmessujen löytötavarapiste sijaitsee messutoimistossa, jonne voidaan toimittaa löydettyjä tavaroita messujen aikana. Narikkaan jääneet ja tuodut löytötavarat toimitetaan myös messutoimistoon, joka sijaitsee hotellin vastaanoton läheisyydessä. 

Pakanallisten syysmessujen päätyttyä löytötavaroita voi tiedustella Hotelli Rantapuiston vastaanotosta, Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki. Puh: +358 29 3200 440 (3,02 snt/min + pvm/mpm), E-mail: reception@rantapuisto.fi.

 

Voiko alle 16 vuotias tulla ilman vanhempia messuille?

Alle 16 vuotiaat voi tutustua messuihin myös itsenäisesti. 16 vuotiaat ja sitä nuoremmat pääsevät messuille ilmaiseksi. Lipunmyynnissä on jollain tavalla todistettava pyydettäessä ikänsä. Tänä vuonna messuille mahtuu, joten ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua.

Rannekkeiden vaihto

Tänäkin vuonna pihalla on teltta, jossa voi lauantaina tuntia ennen messuja eli klo 10 lähtien tulla vaihtamaan ennakkoon ostettu lippu rannekkeeksi. Sisään messuille pääsee kuitenkin vasta klo 11 eteenpäin. Teltassa on rannekkeenvaihtoa siihen asti, kun alkuruuhka on ohi. Lipunmyynnissä voi sekä ostaa pääsylipun, että vaihtaa ennakkoon ostetun lipun rannekkeeseen. Tiketin lipunmyynti loppuu lauantaina kun messut aukeavat ja siihen asti sieltä voi ostaa lippuja edullisemmin ja myös kulttuuriseteleillä.

Scroll to Top