Medialle

Toivotamme median edustajat ja somevaikuttajat lämpimästi tervetulleiksi messuille! Laita meille 1.10 mennessä vapaamuotoinen hakemus sähköpostilla info@pakanallisetmessut.fi ja kerro kuka olet ja minkä median edustajana olisit tulossa messuille. Akkreditoituna median edustajana pääset vapaasti tutustumaan messuihin . Laitamme tarkemmat ohjeet sähköpostiin.

Pakanalliset syysmessut – Pohjolan kansanperinnettä ja mytologiaa

Pakanalliset syysmessut järjestetään Hotelli Rantapuistossa Helsingissä 7-8.10.2023 jo seitsemättä kertaa. 

Pakanallisilta syysmessuilta on mahdollista saada tietoa kansanperinteistä, luonnonuskonnoista, pakanallisuuden suuntauksista ja siitä, miten ne tulevat esille nykypäivänä. 

Tänä vuonna on ennätysmäärä upeita näytteilleasettajia, joiden myyntipöydiltä löydät pakanalliseen henkeen sopivia tuotteita tai voit käydä kokeilemassa erilaisia hoitoja tai ottaa vaikka tarot-tulkinnan.

Messuilla on lisäksi erilaisia informatiivisia luentoja, mielenkiintoisia työpajoja sekä mahdollisuus pakana-aiheiseen walk-in tatuointiin tai lävistykseen.

Pakanalliset syysmessut tuovat keskellemme suomalaista mytologiaa, wanhan kansan tapoja, haltiaväkeä, tabuja aiheita pakanallisista uskonnoista, iloisia kohtaamisia ja erikoisia löytöjä.

Tänäkin vuonna Rantapuiston auditoriossa kuullaan hyvin monipuolisia luentoja.

Kallolavalla on paljon erilaista ohjelmaa, kuten kirjaesittelyjä, lyhyitä musiikki- ja runoesityksiä ja meet&greet tapaamisia. 

Messut aukeavat lauantaina klo 11:00. 

 

Lisäinfoa messuista löytyy sivuiltamme

www.pakanallisetmessut.fi

https://www.facebook.com/pakanalliset.syysmessut

https://www.instagram.com/pakanallisetsyysmessut/

Annamme mielellämme lisätietoja myös sähköpostilla

info@pakanallisetmessut.fi

tai puhelimitse

Nina Sulkanen 0400788298

Elina Sjöblom 0452553174

Scroll to Top