Esiintyjille

Ohjelmahaku

Pakanallisilla syysmessuilla on tänä vuonna ohjelmaa entistäkin useammassa paikassa! Alla on esitelty tarkemmin eri ohjelmapaikat.

Olemme saaneet runsaasti ohjelmaehdotuksia, mutta otamme mielellämme edelleen vastaan ohjelmahakuja, jotta voimme koota myös tälle vuodelle monipuolisen ja mielenkiintoisen ohjelman.

Ohjelmahaku: https://www.tiketti.fi/pakanalliset-syysmessut-ohjelmahaku-akkreditointi/1699310

 

Auditorio

Auditorio on yli 300 paikkainen akustiikaltaan loistava paikka, jossa aiempina vuosina on ollut luentoja, tanssi- ja musiikkiesityksiä sekä paneelikeskusteluja. Tänä vuonna auditoriossa on alustavasti suunniteltu ohjelmaa koko messujen ajaksi lauantaina klo 11.30-22.00 ja sunnuntaina 11.30-16.30.

Kallolava

Kallolava on pikkulava heti sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä, messujen vilkkaimmassa ytimessä. Kallolava on parhaimmillaan intiimiin yleisön kanssa vuorovaikutuksessa olevaan ohjelmaan. Kallolavalla oli viime vuonna mm. esiintyjien meet & greet tapaamisia, kirja- ja tuote-esittelyjä, standup-komiikkaa, taidemaalausta, runonlausuntaa sekä yritysten ja yhdistysten toiminnan esittelyä. Ohjelmaa Kallolavalla on messujen aukeamisesta iltamyöhään. Kallolavan yhteydessä on myös anniskelualue, mutta alueella voi vapaasti liikkua myös alle 18 vuotiaat.

Kellariravintola

Kellariravintola on tänä vuonna ensimmäistä kertaa auki koko messujen ajan kaikille! Kellariravintolan esiintymislavalla on tänä vuonna ohjelmaa, kuten kaikilla muillakin lavoilla aamusta pitkälle iltaan. Kellariravintolassa on baari, mutta sinne voi tulla myös alle 18 vuotiaat. Tunnelmalliseen Kellariravintolaan sopii parhaiten mm. mystiset tanssi- ja musiikkiesitykset, kantaaottavat paneelikeskustelut ja keskustelua herättävät puheenvuorot. 

Maininki

Tänäkin vuonna meillä on työpajatilana lähes sataneliöinen Maininki. Viime vuosina työpajat ovat olleet todella suosittuja ja aiheina on ollut erilaisista käsityöpajoista mustaan joogaan ja  teen maistelusta runotyöpajaan. 

Näyttelyt

Rantapuistossa on myös useita paikkoja, mihin voi pystyttää erilaisia näyttelyitä. Viime vuonna messuilla oli mm. kaksi erilaista valokuvanäyttelyä, kirottujen naamioiden näyttely, luonnonmateriaaleista koottu “kutsutut” näyttely ja multiaistillinen näyttelykokonaisuus.

Elämyshuoneet

Asiakaspalautteen perusteella asiakkaat toivovat eniten erilaisia elämyshuoneita. Rantapuistossa on useita huoneita ja alueita, joihin on mahdollista rakentaa erilaisia elämyksellisiä huoneita.

Tuli- ja valoshowt, muu ulko-ohjelma

Rantapuiston piha-alueella on mahdollisuuksia hyvin monipuoliseen toimintaan koko messujen ajan ja varsinkin illan hämärtyessä mm. tuli- ja valoshowt ovat varsin näyttäviä ja ovat keränneet joka vuosi runsaasti katsojia.

Täytä alla oleva ohjelmahakulomake ja kerro millaista ohjelmaa haluaisit tarjota messuille. Korvaukset molempiin suuntiin katsomme tapauskohtaisesti, joten olemme yhteydessä lomakkeen saapumisen jälkeen. Pyrimme kokoamaan tällekin vuodelle monipuolisen ohjelmakokonaisuuden, joten odotamme innolla erilaisia ehdotuksia. 

Pakanalliset syysmessut ovat olleet monelle esiintyjälle erinomainen ponnahduslauta hyvinkin erilaisiin yhteistyöprojekteihin. Messujen jälkimainingeissa on mm. solmittu useita kustannussopimuksia ja tehty erilaisia yhteisesiintymisiä. 

Pakanalliset syysmessut 7-8.10.2023

PaikkaHotelli Rantapuisto

Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Messujen aukioloaika

La 7.10.2023 klo 11.00 – 19.00 / 23.00

Su 8.10.2023 klo 11.00 – 17.00

Pystyttäminen:  Pe 6.10.2023 klo 17 lähtien (pl.basaaripaikat)

La 7.10.2023 klo 09.00 – 11.00 

Purku: Su 8.10.2023 klo 17.00 – 20.00 

Täytä hakulomake, jos tarjoat messuille ohjelmaa https://www.tiketti.fi/pakanalliset-syysmessut-ohjelmahaku-akkreditointi/1699310

Muista lukea ensin osallistumisehdot!

Vastaa tarkasti kaikkiin hakulomakkeen kohtiin. Saat kuittauksen sähköpostiisi, kun lomake on tullut perille. Jos et saa kuittausta heti lomakkeen lähetettyäsi, niin tarkista oliko sähköpostiosoitteesi kirjoitettu oikein.

Kuten osallistumisehtojen kohdassa 2 lukee, jokainen ohjelma raaditetaan. Olemme raadituksen jälkeen yhteydessä sähköpostitse jokaiseen hakijaan. Haluamme tänäkin vuonna koota monipuolisen ohjelman, joten raaditus saattaa kestää.

Alla pohjakartta, mistä näkee tilojen sijainnit.

Scroll to Top